Navigation

You are here: Home / Messages / Commando 961 / Clutch problem.

Clutch problem.

Up to Commando 961

Clutch problem.

Posted by jani_erola at January 19. 2017

Hi.

There is some "squeeg" noise from the clutch when I release the clutch lever. I heard that it might be the loosen springs inside the clutch assembly. Also the clutch lever is not so hard like it was new. Now I am waiting for new spring set from the factory. Has anyone had the same problem?

 

BR:Jani Erola

Re: Clutch problem.

Posted by mark_chapman2 at January 19. 2017

Previously jani_erola wrote:

Hi.

There is some "squeeg" noise from the clutch when I release the clutch lever. I heard that it might be the loosen springs inside the clutch assembly. Also the clutch lever is not so hard like it was new. Now I am waiting for new spring set from the factory. Has anyone had the same problem?

 

BR:Jani Erola


Hi Jani and sorry to hear about your clutch problem.

I have not had any experience of clutch problems on my 961 but have heard of others that have had issues. if you look on the Access Norton site you will discover more on this subject and may get some constructive answers.

Re: Clutch problem.

Posted by jani_erola at January 20. 2017

Previously mark_chapman2 wrote:

Previously jani_erola wrote:

Hi.

There is some "squeeg" noise from the clutch when I release the clutch lever. I heard that it might be the loosen springs inside the clutch assembly. Also the clutch lever is not so hard like it was new. Now I am waiting for new spring set from the factory. Has anyone had the same problem?

 

BR:Jani Erola


Hi Jani and sorry to hear about your clutch problem.

I have not had any experience of clutch problems on my 961 but have heard of others that have had issues. if you look on the Access Norton site you will discover more on this subject and may get some constructive answers.

 

Hi Mark.

Thank you for the web site hint. There is lot of good tips for 961.

Powered by Ploneboard
This is Brio Diazo Plone Theme